Din tannlege i trondheim – valentinlyst senter

Vårt team består av svært dyktige og erfarne tannleger med bred kompetanse innen alle typer tannbehandling. Vi legger stor vekt på å ta hensyn til deg som pasient og å gjøre tannlegebesøket til en så hyggelig opplevelse som mulig. Vi arbeider etter moderne og skånsomme arbeidsteknikker, og har det nyeste av utstyr og materialer.

Våre tannleger er pålagt å delta på utstrakt etterutdanning og kurs for å holde seg oppdatert. Slik er vi stand til å tilby deg den beste og mest riktige behandlingen til enhver tid. Vi samarbeider tett med HELFO og har direkte oppgjør, slik at du slipper å legge ut selv om du har krav på refusjon. Vi har spesialkompetanse på implantat for deg som mangler tenner. Vi ønsker å være din tannlege i Trondheim.

Over 67 år?
Atb har bestillingskjøring for områdene Nidarvoll, Fossegrenda, Risvollan, Stubban, Steinan, Voll, Nardo, Moholt, Tempe, deler av Berg, Tyholt, Festningen/Rosenborg, Bromstad, Valentinlyst, Persaunet, IKEA og Strindheim/Sirkus Shopping.

Bestill din reise selv med din mobil via appen 67pluss eller ved å ringe telefon 02867 minst en time før ønsket avreise. Klikk her for mer info.

Behandlere
Tannlege Torben Olsen
Tannlege Thomas Nordmark
Tannlege Heidi Dalåmo
Tannpleier Brit Holme

Tannhelsesekretærer
Ida Hovd
Veronika Hovdahl
Neda Kashani
Rannveig Olsen

Valentinlyst Senter
Anders Estenstads veg 14
7046 Trondheim

Telefon 73 91 13 13

Medlem av:

Utvikling og design: kl1.no