Vi er tre erfarne tannleger med bred kompetanse innen alle typer tannbehandling, alt fra standard undersøkelse til omfattende restaurering av ødelagte tannsett. Vi legger stor vekt på skånsom og estetisk behandling, og bruker selvfølgelig ikke amalgam som fyllingsmateriale på våre pasienter. Vi har spesialkompetanse i implantatprotetikk utført på trygdens regning. Vi tilbyr årlig innkalling.

Våre tannleger:

Tannlege Torben Olsen, 

Tannlege Thomas Nordmark

Tannlege Heidi Dalåmo

Tannpleier Brit Holme

Tannhelsesekretærer:
Ida Hovd, Veronika Hovdahl, Neda Kashani, Desireé Eriksen

Vi tilbyr studentrabatt
Som student er du hjertelig velkommen. Vennligst opplys at du er student før behandlingen starter. Alle studenter får undersøkelse, inkl 2 røntgen, hygienetillegg og enkel puss for kun 590 kr og 10 % studentrabatt på all videre behandling.

Studentsamskipnaden i Trondheim(SiT) gir refusjon for tannbehandling. Ta vare på kvitteringer og send inn søknad på sit.no.

Valentinlyst Tannlegekontor ligger i sokkelen på Valentinlyst senter i Trondheim, i umiddelbar nærhet av Tyholttårnet. Vi har stor gratis parkeringsplass og inngang ved Vinmonopolet.

Valentinlyst Tannlegekontor
Valentinlyst Senter
Anders Estenstads veg 14
7046 Trondheim

Ved akutte tilfeller kan du ringe oss på telefon 73 91 13 13 på morgen/formiddag, slik at vi kan få ordnet med time samme dag.
Timebestilling gjøres også på nett.

Ca. 15 min med buss nummer 22 og nummer 60 fra Trondheim sentrum.